Hälsobesök, förskoleklass

Nu är det dags för eleverna i förskoleklass att komma på hälsobesök. EMI (Elevhälsans medicinska insats, f.d skolhälsovården) fungerar som en förlängning av BVC med hälsobesök vartannat år. Besöket innefattar ett samtal kring hälsoblanketten ni fyllt i och om trivsel och mående. Jag kommer även att kontrollera tillväxt, hörsel och syn.

Vid besöket behöver ni som vårdnadshavare följa med. Detta för att kunna följa upp ev. hälsoproblem som varit under BVC-tiden och diskutera kring ev. nuvarande hälsoproblem som kan påverka inlärning/skolsituation. Det är också bra med en första kontakt inför resten av skoltiden.

Jag har lagt ut en antal bokningsbara tider på webben, några i december och några i januari. Fler tider kommer att läggas ut längre fram. Jag återkommer med information när jag fyllt på med tider.

Gör så här:

Markera och kopiera nedanstående adress och klistra in i webbsidans adressfält. (går inte att klicka sig vidare på) Följ instruktionerna på sidan.

https://eservices.profdoclink.se/TimeBook/Start.aspx?UnitId=7340049681918

När ni bokat kommer jag att få ett meddelande i min tidbok om att ni kommer. Ni kan även avboka eller omboka ert besök via denna länk.

Hör av er om ni är osäkra på om det har fungerat eller om tillgång till dator saknas, samt om ni har andra frågor eller funderingar inför besöket. Lättast att nå mig är via mejl eller sms.

Välkomna! Apotekaren, plan 3

Med vänliga hälsningar

Sophie Hagman,Skolsköterska

Tel: 08-535 331 09,Sms: 070-198 26 74, Mail: sophie.hagman@huddinge.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × ett =